CONTACTWANDER SCHILDERS
Leuringslaan 31-b
9356 VG Tolbert
Tel. (0594) 510099
Mob. 06 - 25 33 81 10
E-mail: info@wanderschilders.nl

privacyverklaring

OnderhoudHet is erg belangrijk om uw pand of woning te wapenen tegen verval. Het is daarom zaak om het buitenwerk planmatig en regelmatig goed te onderhouden. Dit kan bijv. houtrot voorkomen en het zorgt ervoor dat alles er mooi en esthetisch verantwoord uitziet. Tevens zorgt het ervoor dat u niet onnodig veel kosten maakt door achterstallig onderhoud. Wij hebben de kennis en de ervaring om uw pand of woning te beschermen tegen de weersinvloeden.

Advies

1e schildersbeurt :
groot onderhoud. Al het houtwerk wordt goed geschuurd. Hierop volgt een behandeling met grondverf. Vervolgens wordt het weer geschuurd. Oneffenheden wegwerken met plamuur, ondeugdelijke kitlagen verwijderen en vernieuwen. Als laatste afschilderen.

2e schildersbeurt :
na ongeveer 3 of 4 jaar klein onderhoud. Het schilderwerk wordt in z’n geheel nagelopen om te kijken wat vernieuwd moet worden.

Bedrijfspanden

Voor bedrijven is het belangrijk dat een pand of kantoor er goed uitziet. Het geeft een positieve uitstraling aan het bedrijf. Planmatig onderhoud is belangrijk om uw pand altijd representatief uit te laten zien. Wij verzorgen het totale schilderwerk en glaswerk voor uw pand, zowel binnen als buiten.

Woningen

Tot onze opdrachtgevers behoren o.a. woningbouwverenigingen en particulieren. Wij hebben zeer veel ervaring in het onderhoud van meerdere woningen tegelijk of hele straten met woningen. Hier moet men aan denken aan schilderwerk, glaswerk en houtrotreparaties. Elk project vraagt weer een andere benadering, door onze lange ervaring met deze projecten zijn wij hier zeer goed uitgerust voor. Kwaliteit en vakmanschap, daar staat Schildersbedrijf Wander voor.

Appartementcomplexen

Het onderhoud van uw complex is bij ons in uitstekende handen. Wij hebben de kennis, vaklieden en materialen om deze projecten goed uit te voeren. Onze klantenkring bestaat uit een groot aantal Vereniging van Eigenaren, waar wij het schilderwerk en onderhoud verzorgen.